Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Και Δούρειοι ίπποι μέσα στην Χρυσή Αυγή;

Μερικοί «ενδιαφερόμενοι» της… κρουστικής Χρυσής Αυγής, τυχαίνει να αναρωτιούνται, κατ αρχήν τι θέαση έχουν οι εκπομπές μου.
Μαζί με αυτά που έχω κατεβάσει, υπερβαίνουν λοιπόν αυτές τις 100.000 κλικ (αυτό, εκτός από τα δυο βραβεία στις προηγούμενες εκπομπές μου (αναρτημένα) τις οποίες έχουν τιμήσει άλλωστε με την παρουσία τους οι μεγαλύτερες σήμερα προσωπικότητες της διανόησης και της πολιτικής. * (www.ekpompi.gr)
Οι νοήμονες και μη κακοπροαίρετοι άνθρωποι ξέρουν δε, ότι η ποιότητα συνήθως δεν πάει σε τρελές επισκεψιμότητες ενώ τα ποδόσφαιρα, οι γκεηεκπομπές, οι τσαρλατάνοι και η τσουλαρία των πρωινάδικων τρυπάει οροφές….
Οι κακοπροαίρετοι όμως… στον επιθυμητό κόσμο τους.
Πάμε τώρα στην υπόθεση Κασιδιάρη. Αν παραδέχτηκε εμμέσως ή αμέσως ότι αυτός τράβηξε το πολυσυζητημένο βίντεο, ήταν μέγα λάθος, ανοησία και απρονοησία του, Αν έλεγε, ότι άγνωστοι του έστειλαν το λαθραίο βίντεο, αυτό θα ήταν εκ μέρους του το πιο έξυπνο και περισσότερο σύννομο….
Συνηθίζω να μην χρησιμοποιώ προσωπικές βαριές και ταπεινωτικές ύβρεις προς κανέναν και προς αυτούς. Επίσης δεν είμαι ηλικιακός ρατσιστής εγώ!!!
Όσοι χρησιμοποιούν βωμολοχιες και άλλες ρατσιστικές ατάκες δε, μάλλον μου δίνουν άλλοθι και τους ευχαριστώ.(….). Όμως δείχνουν, όχι μόνο έλλειψη επιχειρημάτων αλλά και την… εκτός εαυτού τους κατάσταση. Κατεβάζουν το επίπεδό τους και του χώρου τους αντί να τον εξυψώνουν με πολιτισμό, καλλιέπεια λόγου, ηπιότητα και φιλικότητα που γενικώς κερδίζει τον πολίτη…. Θα είχαν 30%, ενώ τώρα έχουν 8!
Υπήρξα με κατανόηση και σε κάποια σημεία θετικός και φιλικός προς την Χ.Α. όταν την αδικούσαν, την ώρα που όλοι οι άλλοι την κατακεραυνώνουν και κατακρεουργούν. (Και ακόμα δεν είδαν τίποτα..). Και είναι περίεργο ότι αυτοί που τους καταδιώκουν τόσο για να τους σβήσουν από τον χάρτη, δεν τους ενοχλούν! Κτυπούν κάτω από τη μέση, βωμολοχώντας, ακόμα και προς όποιον τους υποστηρίζει, κατεβάζοντας έτσι το επίπεδο και την εικόνα του συνόλου τους.
Τι συμβαίνει λοιπόν εκεί; Εκτός εάν…. Ή μήπως;…
Οι νοήμονες τουλάχιστον, θα καταλάβουν.
Θα τα ξαναπώ μαζί τους μόνο μετά τις εκλογές, πάντα αυθόρμητα,, αδέσμευτα, ειλικρινά, ανθρώπινα, τίμια και πολιτισμένα… Και ζητώ εδώ συγνώμη προς οποιονδήποτε «καλοθελητή», για την ειδοποιό διαφορά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου