Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οι Βρυκόλακες…

Το θέμα δεν είναι ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να ξεγελάσει τον κόσμο, να τον παρασύρει, να τον καθησυχάσει, να τον δωροδοκήσει, να του υποσχεθεί διάφορα και με όλες αυτές τις τρικλοποδιές να παραμείνει στην εξουσία.
Το θέμα είναι στο ποσό ο κόσμος θα αντιληφθεί τι γίνεται, τι τον περιμένει. Δηλαδή το πόσο ορατό είναι αυτό το απατηλό παιχνίδι, αυτή η απάτη που παίζεται σε βάρος της αλήθειας και της Δημοκρατίας και αν την τελευταία στιγμή θα ξυπνήσει και θα αντισταθεί… Πρέπει να προσέξουμε λοιπόν πάρα πολύ οι νοήμονες και πρέπει και όλοι οι υπόλοιποι πατριώτες δημοκράτες να μην αφήσουν τις σειρήνες και την Κίρκη της εξουσίας να τους παρασύρει αλλά με αίσθημα Εθνικής επιβίωσης, εθνικής αυτοάμυνας και αυτοσυντήρησης την τελευταία στιγμή, να προσέξουν πάρα πολύ.
Έχουν επιστρατεύσει οι κρατούντες όλα τα κανάλια, όλους τους δημοσιογράφους τους, όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και όλες τις δηλώσεις που και οι ίδιοι κάνουν για να διατηρήσουν αυτό το θέατρο και να σκορπίσουν ψευδαισθήσεις, ψέματα, υπερβολές, επιχειρήματα, άλλοθι και απάτες προκειμένου να διατηρήσουν την πολιτικά εγκληματική αυτή εξουσία.
Τα λίγα δε κανάλια και δημοσιογράφοι οι οποίοι την αντιπολιτεύονται δεν είναι επαρκείς για να σηκώσουν το βάρος αυτής της κρίσης και πλύσης εγκεφάλου που μεθοδευμένα γίνεται.
Επίσης πολλοί μιλάνε για την ενημέρωση από το διαδίκτυο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το επισκέπτονται και το διαχειρίζονται μόνο οι γνώστες της ηλεκτρονικής και όχι ο μέσος όρος και όχι ο πολύς κόσμος και δη μεγάλης ηλικίας που μάλιστα παρασύρονται και ξεγελιούνται πιο εύκολα από μια πανούργα πανέτοιμη και πάνοπλη εξουσία, από ένα πάνοπλο κατεστημένο που έχει σκοπό πάση θυσία να διατηρηθεί στην εξουσία. Γιατί ξέρει καλά ότι αν δεν διατηρηθεί θα πέσουν κεφάλια…
Είναι κρίσιμες ημέρες και ώρες. Οι παγίδες παντού. Πρόσεξε, θυμηθείτε, είστε Έλληνες υπερήφανος ιστορικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου